Luistersessie

Hoe leuk de reviews van professionele en zelfverklaarde audiogoeroes ook kunnen zijn, luisteren is de enige manier om audio te beoordelen. Een luistersessie moet volgens ons vermakelijk en nuttig is. Dit doen we op afspraak zodat er geen andere bezoekers aanwezig zijn die in je nek hijgen. Ook wild stuiterende verkopers met in de ene hand de muziek bepalende tablet en in het ander de prijs tonende rekenmachine… kom je bij ons niet tegen in de shop.

Wij als team genieten dagelijks enorm van het samen vergelijken van audio en kunnen hierdoor tijdens het verzorgen van luistersessies vrij snel bepalen wat een volgende kanshebber voor de gene op de luisterplek kan zijn. Jij geeft aan, wij spelen daar op in. Na één component te hebben beluisterd lastig, maar na het wisselen ontstaat er een referentie… vanaf dat moment gaan we ervoor!

We hebben vijf toffe luisterruimtes en daar zijn we trots op! Je luisterruimte is gereed wanneer je arriveert. Deze is comfortabel en afgesloten van de rest van de shop. Zelf de muziek, zitpositie én het volume bepalen. Anders dan hoe het thuis vaak gaat, wat vast ook weleens lekker. Houd je vooral niet in!

Ons aanbod is enorm, er rouleren honderden merken door onze showrooms, hierdoor kunnen we bijzonder veel laten horen. Tijdens de wandeling langs alle snoepwaar maken we al pratend een voorselectie binnen je optische smaak en budget, waarna we starten met luisteren. Door te combineren en kruislings te vergelijken komen de fraaie componenten gemakkelijk boven drijven. Ontstaat er een smile, dan is het voor iedereen duidelijk dat we goed zitten.

We hebben jaren gewerkt aan de voltooiing van onze plek en laten anderen hier graag van meegenieten. Stuur gerust een berichtje als je vragen hebt, of als je klaar bent voor een luistersessie in de leukste audioshop!

Contact mogelijkheden

[email protected]
0629047633

E-mail, telefoon, Whatsapp of sms; we doen atijd ons best om vlot te reageren! Al is het opnemen van de telefoon vanwege luistersessies soms lastiger dan het beantwoorden van geschreven berichten.

Bezoekadres

Golf van Biskaje 4a-25
3446 CP Woerden

Voer Freakuence! in bij Google Maps, en je staat aan het einde van de rit in één van onze eigen parkeervakken. Vanaf het moment van binnenstappen zijn alle zorgen even voorbij.